Over mijzelf

Jacqueline Wolvetang

Al meer dan 20 jaar actief in regio Hummelo en Keppel

Al op jonge leeftijd was ik geïnteresseerd in het proces van bewustwording, bewustzijnsverruiming en bewustzijn. De vraag wie "ik" in wezen was bleef me fascineren. Hier was ik lange tijd in stilte mee bezig.

 

Na kort te hebben gewerkt in de verpleging en het maatschappelijk werk voelde ik een sterk verlangen om op een andere wijze te kunnen werken met mensen.

 

Ik ben toen begonnen met de opleiding kunstzinnige en spirituele psychotherapie en esoterische geneeskunst. Ook ben ik in die tijd voor een korte periode naar India geweest en heb ik bij verschillende Nederlandse en Indiase docenten yogalessen en bio-energetica gevolgd.

 

De opleiding “Spirituele therapie” van Ad Stemerding was voor mij een groots avontuur en een diepe herkenning waar ik nog altijd dankbaar voor ben. Bij hem heb ik ook veel workshops gevolgd en erg veel ervaring opgedaan in het werken met subtiele energie. Een aantal jaren heb ik Ad Stemerding geassisteerd in het geven van workshops aan groepen op het gebied van bewustwording, spiritualiteit en zijnsoriëntatie in Limburg. (Alandi Retreat Site)

 

Hiernaast rondde ik een erkende yoga opleiding af en begon ik les te geven in yoga, zwangerschapsyoga en meditatie. Dit doe ik nu alweer 20 jaar met veel plezier.

Ik vind het nog steeds boeiend om me hier verder in te verdiepen en ik vind het heerlijk om met yoga en meditatie bezig te zijn.

 

Het volgen van een Reading opleiding was voor mij een natuurlijke voortzetting van het werken met subtiele energie. Het geven van Reading is als een ontdekkingsreis waarbinnen je het wezenlijke van de ander mag laten oplichten.

 

In januari 2012 ben ik gestart met het geven van de "Reading jaar opleiding" in het Gezondheidscentrum in Hoog-Keppel. Op dit moment geef ik deze in het Kerkhuis in Hoog-Keppel. Hiernaast heb ik de opleiding Mindfulness MBCT afgerond.

 

Naast mijn eigen werkzaamheden ben ik betrokken en werkzaam als docent bij de opleiding "Werken met Energievelden", "de Parel workshop", "Mystieke leergang" en "de opleiding Spiritueel Leiderschap" in Alandi Retreat Site in Steyl.

 

Het leven zelf is voor mij de grootste leermeester.

 

 

Jacqueline Wolvetang

Jacqueline Wolvetang | 2015 - 2017

Jacqueline Wolvetang