Individuele Consulten

Naast de lessen in groepsverband bied ik ook individuele consulten aan. Tijdens individuele consulten is er ruimte voor meer persoonlijke aandacht en kan er doelgerichter worden gewerkt en onderzocht worden.

Coaching en stressreductie

Wat kun je verwachten?

Tijdens een consult of een coachingtraject stem ik mij persoonlijk af op jou. We gaan samen kijken hoe ik je het beste kan begeleiden. Ik maak gebruik van verschillende technieken waarbij jij het uitgangspunt bent. Dit kan vormgegeven worden als een eenmalige samenkomst of een langer traject.

 

Een consult brengt je altijd meer terug naar wie jij in wezen bent en het geeft je gereedschap voor eventuele volgende stappen in je leven.

 

Bij stressreductie zal de aandacht meer liggen op ontspanning en inzicht. Het lichaam is een belangrijke ingang net zoals de adem en open aandacht.

Reading consult

Wat kun je verwachten?

Tijdens een reading wordt jouw energie gelezen. Een reading kan bijdragen aan een beter begrip van jezelf en kan je inspireren om meer te leven

vanuit je essentie. Het kan je helpen meer inzicht te krijgen in een bepaalde situatie, waardoor je een wezenlijke stap kunt gaan maken.

 

Ik maak gebruik van o.a. het auraveld en de chakra's. De chakra's zijn energie centra, je zou kunnen zeggen brandpunten van bewustzijn.

Je kunt heel veel lezen, mensen kijken hier vaak van op. Veelal komen mensen bij mij voor meer inzicht in een relatie privé of werkgerelateerd, werkkeuze, een gevoel van niet helemaal lekker in je vel zitten of behoefte hebben aan een switch in je leven. Je kunt ook denken aan het lezen van je blauwdruk, conceptiepunt, ouders e.d. Jonge kinderen kun je heel makkelijk lezen via de ouders, zij hoeven dus niet mee.

Vanuit wat er speelt kijken we hoe je omgaat met je energie en ook naar je kwaliteiten. 

Eén reading is meestal voldoende om weer verder te kunnen.

 

Het is fijn wanneer je enkele wezenlijke vragen helder hebt.
Je mag de reading zelf opnemen en anders doe ik dat voor je als je dit wilt.

Stressreductie, readings en coaching

Individuele consulten

De Helende Reis 

Wat kun je verwachten? 

De helende reis is een praktische en eenvoudige methode om door zelfonderzoek naar de emotionele en spirituele kern van een probleem te gaan. De Helende Reis richt zich op de onderliggende oorzaak van een probleem of klacht en niet het probleem of de klacht zelf.

De Helende Reis is voor iedereen die openstaat voor introspectie en zelfonderzoek.

 

Bij een helende reis ga je op een rustige wijze met je aandacht naar binnen. Je krijgt inzicht in eventuele innerlijke blokkades. Je kunt op een dieper niveau helder zien en voelen en gaat van binnenuit voelen welke nieuwe ruimte je mag gaan betreden.

Je ligt hierbij rustig en comfortabel op een massagebank.

 

 

 

Heelheid in jezelf ervaren 

Wat kun je verwachten?

 

Hier gaat het vooral om ervaren en minder om woorden. We beginnen met aandacht voor de adembeweging.

 

Ik maak gebruik van de chakra's en help je om met de verschillende gebieden in contact te komen en te ervaren wat er is. Je hoeft geen kennis van de chakra's te hebben. Door het contact voel je jezelf op een diepere laag en krijg je inzichten. Je voelt jezelf weer beter en meer stromend. Het is een thuiskomen bij jezelf.

Je ligt hierbij rustig en comfortabel op een massagebank. 

 

 

 

Tijdstip en kosten

Indvidueel consult, privéles of coachingtraject is in te plannen op dinsdag- woensdag- donderdagavond en zaterdag overdag.

De readings zijn op woensdag- donderdagmorgen en zaterdag .

 

Graag contant betalen voor een eenmalig consult.

Reading via Skype van te voren het bedrag overmaken.

 

Kosten: €55,- per uur.

              €70,- anderhalf uur.

 

 

Jacqueline Wolvetang | 2015 - 2017